Ledigt uppdrag Agroväst

Processledare SmartAgri (100%)

Agroväst Livsmedel söker processledare till innovationsplattformen SmartAgri. Uppdraget omfattar en heltids tillsvidareanställning med placering på Green Tech Park i Skara. Här finns idag tjugotalet anställda inom Agroväst som driver och verkställer aktiviteter inom en bredd av projekt som syftar till ett hållbart och lönsamt västsvenskt lantbruk. Uppdraget ingår i Agrovästs forsknings- och innovationsverksamhet där SmartAgri är en strategiskt viktig del. Processledare SmartAgri har en nyckelroll i att hålla samman en rad initiativ och pågående projekt som ger stöd åt företagare i den digitala transformationen av det svenska lantbruket.

Den vi söker

För att lyckas i uppdraget behöver du ha egen erfarenhet av affärs- och produktutveckling. Du behöver ha god kunskap om maskin- och processteknik samt insikt inom den nya digitala teknikens utmaningar och möjligheter. Du behöver ha ett intresse för lantbruksnäringen, livsmedels- och bioenergiproduktion. Detta för att tillsammans med andra kompetenser i teamet kunna förstå och bedöma marknadspotentialen i nya tekniska idéer från maskin-, komponent- och mjukvaruindustrin. Som person är du öppen och utåtriktad. Du kan lätt möta nya situationer och människor. Med ett engagerat sätt är du lyhörd för företagens behov och idéer om hur ny teknik bidrar till ökad tillväxt och konkurrenskraft för andra. Du gillar att se andra lyftas fram och växa. Du har B-körkort och tillgång till egen bil. Vi tror att du har en utbildning med grund i teknik och/eller lantbruk men det är en kombination av utbildning och erfarenheter som blir en helhet när vi tillsätter uppdraget.

Ställ frågor och sök tjänsten!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta Rekryteringskonsult Stefan Larsson på e-post stefan.larsson@nexergroup.com telefon 0730–846816. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, Dock senast 2021-08-08.

Om Agroväst Livsmedel

Agroväst bidrar till hållbarhet och lönsamhet för de Gröna näringarna i Västra Götaland sedan 1992. Vi identifierar behov av kunskap och utveckling tillsammans med näringens aktörer. Ett verktyg är att initiera samarbeten och ekonomiska resurser till gemensamma projekt med företag, akademi och samhälle. En viktig process är också att sprida ny kunskap, teknik och framgångsrika metoder som möter aktuella behov och utmaningar.

Nyhetskategorier

Nyhetsarkiv

© 2017 - 
2024
 Agroväst. All rights reserved. Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.